Onze waarden

Entrepreneurship

A will to win, the guts to score

Nieuwe ideeën spuien? Vinden we leuk! Berekende risico’s nemen? Durven we! Of we nu moeten trekken of duwen, vallen of opstaan: zolang het maar het beste resultaat oplevert. Lef om te scoren heet dat. Zelfs harder dan Messi.

Trust

Insert your favourite swear word and repeat it 8 times

Dat we hier allemaal welopgevoede mannen en vrouwen zijn! We waarderen de relaties die we actief opbouwen met klanten, kandidaten of collega’s. R.E.S.P.E.C.T, inclusief bakken expertise die we maar al te graag inzetten om alle verwachtingen te overtreffen.

Team work

Not your average American cheerleader

Menselijke piramides bouwen is voor ons niet het toppunt van samenwerken. Met het hele team de zotste doelen bereiken, is dat wél. Hoe we dat doen? Door kennis te delen en elkaar te helpen. Door elkaar te waarderen en van elke dag een feest te maken. Go team!

Fun

Happiness on steroids

Wat krijg je als je aanstekelijk enthousiasme combineert met eeuwige goesting en een stevige dosis humor? Een meer dan aangename werkomgeving die de perfecte broeihaard vormt voor de allerbeste ideeën. (En flauwe mopjes, dat ook)

Agility

Seth sat in the sun singing silly songs

Ben je nu je uiterste best aan het doen om deze tongtwister minstens 10 keer na elkaar foutloos uit te spreken? Die wil om te kunnen, zit ook in ons. We verleggen onze grenzen en willen het steeds beter doen. Problemen kennen we niet, innovatieve antwoorden wel.