Beheer innovatieve logistieke processen

Geautomatiseerde magazijnen, zelfrijdende vrachtwagens die goederen ophalen en vervoeren of drones die pakjes afleveren … Het is duidelijk dat in de logistieke processen van vandaag innovatie en digitalisering centraal staan.

Hoe krijg je goederen, mensen en informatie op een snelle en efficiënte manier van punt A naar B, zonder de duurzaamheid van je aanpak uit het oog te verliezen? Je breekt er graag je hoofd over!

Of het nu is als Supply Chain Manager, Planning Engineer of Warehouse Manager: met jouw specifieke expertise draag je als consultant bij aan het organiseren en plannen van het logistieke proces bij een van onze klanten. 

Aan de slag gaan als consultant: zo werkt dat.

Onze account managers en recruiters bouwen stap voor stap mee aan je carrière. Op basis van jouw sterktes en ambities vinden ze voor jou een project waar jij je nóg meer kan ontwikkelen. Heb je nood aan extra opleiding tijdens je traject, dan zet ons Learning en Development Center je op weg.


Wist je dat we je ook jobs kunnen aanbieden waarbij je vast in dienst gaat bij de klant zelf? Ontdek alles over aanpak bij vaste aanwerving!