Werving & Selectie

Je weet vast wel al dat louter een vacature plaatsen niet voldoende is om een getalenteerde nieuwe collega permanent aan je bedrijf te binden. Een succesvol wervings- en selectieproces opzetten is onontbeerlijk. Maar daarvoor heb je wel voldoende tijd én de juiste tools en kennis nodig.

Wringt daar het schoentje? Wij zijn er om je te helpen.

Zo gaan we te werk

Eerst en vooral doen we een uitgebreid voortraject. Niet alleen met HR, maar vaak ook met iemand uit het werkveld.

Waar we absoluut zeker van willen zijn? Dat er een match is tussen de verwachtingen en ambities van een kandidaat en de realiteit op de werkvloer. Voor we onze trukendoos bovenhalen, leren we daarom alle aspecten kennen:

  • We gaan dieper in op de functieomschrijving en komen tot een wervende vacaturetekst.
  • We dompelen ons onder in je bedrijfscultuur.
  • We zorgen dat we een duidelijk zicht krijgen op de huidige en toekomstige uitdagingen die voor de deur staan.
  • Pas als we daar een zicht op hebben, zetten onze recruiters hun netwerk en kennis van de arbeidsmarkt in om voor jou het juiste profiel te vinden.
     

Werving en selectie op maat

We schakelen kanalen in op maat van het profiel en zoeken op plaatsen waar anderen dat niet doen. Zo zijn we bijvoorbeeld actief op blogs en fora, en wonen we events bij. We gaan met andere woorden mee in de wereld van potentiële kandidaten en volgen waar ze mee bezig zijn.

Zo hebben we een heel uitgebreid netwerk opgebouwd. En die aanpak wérkt, want lang niet alle profielen kan je nog warm maken voor een nieuwe uitdaging via klassieke jobkanalen.

Vonden we voor jou de ideale kandidaat? Ook als je nieuwe werkkracht bij je aan de slag gaat, houden we de vinger aan de pols. We garanderen een vlotte indiensttreding en nauwgezette opvolging.

Neem contact op

Ja, ik wil deel uitmaken van de database van AUSY en gedurende de komende 5 jaar van hun service genieten; ik ben op de hoogte van het feit dat ik ten allen tijde het recht heb om mijn gegevens aan te passen of te bekijken; ik verklaar me akkoord met de volledige beschrijving zoals die gepubliceerd is op https://www.ausy.be/en/privacy-policy