IT Nearshoring

working on computer

Extra IT resources nodig? Schakel onze IT-experten uit verschillende Europese landen in.

High-level technologische skills & flexibele capaciteit

Jouw bestaande IT-team of -diensten uitbreiden met garantie op kwaliteit? Onze nearshore teams beschikken over de laatste nieuwe technologische skills en garanderen de nodige capaciteit en schaalbaarheid. Door het aanstellen van dedicated client teams en het uitsluiten van een taalbarrière verzekert AUSY een persoonlijke aanpak, on- of offsite.

icoon tandwiel

Web development

We pakken je webproject van a tot z aan, van analyse tot ontwikkeling en support. Wil je het hele project via nearshoring laten verlopen, of wil je bijvoorbeeld de support wel laten verzekeren door onze collega’s in België? Alles is mogelijk!  

icon connection

Application development

Of we nu moeten verder bouwen op je bestaande applicatie, of starten from scratch: we zorgen voor een applicatie op maat van jouw doelen én de noden van je doelgroep.

icon bug

Testing

Jagen op software bugs? Onze QA'ers zorgen ervoor dat je software perfect werkt. Een optimale gebruikservaring gegarandeerd!

icon raised hands

Consultancy

Onze IT-consultants springen bij in je huidig team. Dankzij hun up-to-date kennis en frisse blik helpen ze je vlot elk project tot een goed einde te brengen.

Interieur van een auto

Case: innovatieve auto-architectuur

De evolutie van elektronica in wagens gaat razendsnel. Onze teams uit verschillende Europese landen dragen daar maar al te graag toe bij. We zetten een schaalbaar front en back office team op over de verschillende landen heen.

Zo werken onze experten internationaal samen aan de nieuwste ontwikkelingen in de automotive sector.

Dat gaat van de implementatie van on-board en off-board testscenario’s en bench tests tot de ontwikkeling van de middlewarelaag die ervoor zorgt dat het voertuig gegevens kan verzamelen van andere wagens of zelfs smart cities

Waarom AUSY?

icon location

Verschillende nearshore locaties

Onze Europese teams gaan voor je aan ‘t werk en komen tegemoet aan jouw specifieke behoeftes. Geen taalbarrière, amper tijdsverschil. Wél een garantie op AUSY-kwaliteit.

icon team

On- en offsite

We willen dat je project zo optimaal mogelijk verloopt. Daarom is elke opzet mogelijk: draaien onze teams tijdelijk onsite bij jou mee, of verloopt alles volledig offsite? 

icon enlarge

Flexibele capaciteit voor uitbreiding

We zetten hoogopgeleide experts flexibel in. Zij spelen snel in op verandering - een must! De kwaliteitsstandaarden verliezen we daarbij echter niet uit het oog. Je mag er bovendien zeker van zijn dat we je bestaande structuur niet uit het oog verliezen en je huidige manier van werken probleemloos overnemen

icon education

Nieuwste trends

Onderwijs is key op onze nearshore locaties. De landen hebben tal van partnerships met universiteiten. Zo garanderen ze dat studenten na het afstuderen met een goed gevulde rugzak het werkleven induiken en helemaal mee zijn met de nieuwste ontwikkelingen.

Meer lezen?

Developer working

Blog: 4 belangrijke voordelen van nearshoring

Twijfel je nog om bepaalde activiteiten te outsourcen? Het is normaal dat je met vragen zit. Nearshoring kan echt een meerwaarde zijn, en daarom zetten we voor jou graag een aantal belangrijke voordelen op een rij.

Neem contact op

Ja, ik wil deel uitmaken van de database van AUSY en gedurende de komende 5 jaar van hun service genieten; ik ben op de hoogte van het feit dat ik ten allen tijde het recht heb om mijn gegevens aan te passen of te bekijken; ik verklaar me akkoord met de volledige beschrijving zoals die gepubliceerd is op https://www.ausy.be/en/privacy-policy