AUSY Recruitment Academy

Man smiling

Je wil je carrière starten als recruiter, maar kent nog niet alle kneepjes van het vak?

Via onze Recruitment Academy stomen we je op enkele maanden tijd klaar voor de arbeidsmarkt. Je leert door te doen. Onze eigen experten dragen hun kennis over, maar sporen je ook aan om zelf initiatief te nemen. Samen met hen, én je eigen coach, ga je volop voor jouw ontwikkeling als recruiter.

Klaar voor je nieuwe toekomst?

icon building

Interne opleiding

De arbeidsmarkt is constant in beweging. En onze experten staan daar met beide voeten in. Zij zijn als geen ander op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en tools. Met andere woorden: dé uitgelezen personen om onze interne opleiding tot recruiter mee vorm te geven.

icon people

Kleine groepen

Tijdens de opleiding werk je in een 4-koppig team verspreid over onze kantoren in Gent, Antwerpen, Leuven en Brussel. Leren en werken in kleine groepen laat je coach toe om je ontwikkeling nauw op te volgen. Je kan dus zeker zijn van een steile leercurve!

icon handshake

Hele organisatie ontdekken

Je zoekt naar heel wat verschillende profielen. De beste manier om in no time de verschillende afdelingen van onze organisatie te leren kennen. Je searcht naar collega’s in IT, Engineering, Finance, HR, Life Sciences of Sales & Marketing. Later verover je een vaste plek binnen 1 van onze afdelingen.

icon stars

Complete lessen

Searchen, telefonische screenings, interviewtechnieken … We leren je in de praktijk alle skills die je nodig hebt als recruiter. Zo kan je ook vol zelfvertrouwen aan de slag. Want ook dat is volgens ons een belangrijke sleutel tot succes!

Voor wie?

Als er iets is dat je zeker weet, is het wel dat je wil werken in HR! Je wil recruiter worden omdat je een impact wil hebben op het leven van mensen. En omdat je bedrijven van vandaag en morgen wil helpen vormen. Ja, je bent zelfs als het ware een AUSY Brand Ambassador: een herkenbaar gezicht voor al je kandidaten.

 

Onze Recruitment Academy is op maat van iedereen. Ben je nog maar net afgestudeerd en wil je een praktijkgerichte extra opleiding volgen om je meer te specialiseren? Ben je al een aantal jaren actief op de arbeidsmarkt en wil je jezelf heroriënteren? Of zit je daar ergens tussenin? Wat je verhaal ook is, dankzij onze Recruitment Academy ben je klaar voor een volgende succesvolle stap in je carrière. 

Opleiding afgerond: welke skills bezit je?

icon glasses

Searchen

Je beheerst technieken om slim kandidaten te zoeken op verschillende jobboards. Hoe ga je zo efficiënt mogelijk aan de slag? Hoe benader je een geschikte kandidaat?

icon resume

Screening

Je leert waar je best op let bij het screenen van je kandidaat. Hoe lees je een cv? Hoe hou en evalueer je een telefonische screening? Hoe link je de screening aan de vacature?

icon speech balloon

Interviewtechniek

Je ontdekt hoe je een sollicitatiegesprek voorbereidt en afneemt. Je leert polsen naar de motivatie en vaardigheden van je kandidaten. Zo beoordeel je of ze geschikt zijn voor de job.

icon writing

Vacatureteksten

Je weet hoe je goed gestructureerde vacatureteksten schrijft op maat van de doelgroep. En je vacatures vindbaar maken voor Google? Ook die technieken heb je onder de knie.

Het vervolg van je carrièrepad

Aan het einde van de opleiding beschik je over alle vaardigheden die je nodig hebt om succes te oogsten als recruiter. Je gaat nu vast binnen een van onze teams aan de slag en zet je net verworven skills in om de perfecte kandidaten binnen te halen. 

Maar het is niet omdat je afgestudeerd bent aan de Recruitment Academy, dat we niet meer in je investeren. We willen dat je zeker kan zijn van een mooie toekomst in ons bedrijf. Daarom werken we stap voor stap een groeitraject voor je uit. Via onze eigen AUSY University garanderen we je professionele groei op korte en lange termijn. Van mooie vooruitzichten gesproken!

Ik wil me aanmelden!

Enthousiast om mee in onze Recruitment Academy te stappen? Laat je gegevens en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

One file only.
64 MB limit.
Allowed types: doc, docx, pdf.