Ga dankzij onze begeleiding vast in dienst bij een topbedrijf

Je wilt stappen vooruit zetten in je carrière! Maar hoe begin je daar aan? Je leest verschillende vacatures, maar is dat wat je verwacht van een nieuwe job? En pas je wel in de bedrijfscultuur? 

Nee, de juiste nieuwe job vinden is geen makkelijke opdracht. Gelukkig begeleiden onze recruiters je van bij de intake tot je eerste werkdag!

Hoe werkt dat precies?

 • Heel wat grote bedrijven doen een beroep op ons voor de werving & selectie van hun personeel. Dat wil zeggen dat wij voor hen op zoek gaan naar de juiste kandidaat.
   
 • Die bedrijven zijn actief in 6 verschillende domeinen: IT, Engineering, Sales & Marketing, HR, Life Sciences en Finance
   
 • Vond je een functie die je interesseert op onze jobpagina? Of nam je contact met ons op omdat je benieuwd bent hoe we je precies kunnen helpen? Dan leren we elkaar eerst beter kennen!
   
 • Wanneer je matcht met een van de openstaande functies staan we je bij tijdens het volledige selectieproces, van voorbereiding op het sollicitatiegesprek tot loononderhandeling.
   
 • Happy end? Dan onderteken je een vast contract bij het bedrijf in kwestie


Wist je trouwens dat we ook heel wat projecten hebben waar je op consultancybasis aan de slag kan? Je bent dan in dienst bij AUSY, maar werkt op locatie bij een van onze klanten.