Een geoptimaliseerde website voor Kom op tegen Kanker

flower
19/03/2019
#IT #innovatie #Drupal

Over de jaren heen bouwden we een fijne langetermijnrelatie uit met Kom op tegen Kanker. De vernieuwde site is een van onze recente realisaties.

Onze uitdaging

Kom op tegen Kanker is als organisatie volop aan het evolueren. Ook de complexiteit van hun tools en processen neemt toe. Via verschillende campagnes willen ze immers top of mind blijven bij mensen die hun centje bijdragen. Al die campagnes moeten makkelijk te beheren zijn. Samen met de website zijn de campagnes cruciaal voor de fondsenwerving, transparantie en communicatie van Kom op tegen Kanker.

Onze oplossing

We hebben het nieuwe Drupal-webplatform uitgebreid voor Kom op tegen Kanker onder andere met 15 CRM-integraties, koppelden het contactformulier aan een case management systeem en zorgden voor een duidelijke navigatiestructuur voor bezoekers en content managers.

De resultaten

Het resultaat is een webplatform dat alle relevante systemen met elkaar verbindt binnen een duidelijke structuur. Via 1 centrale zoekindex kunnen bezoekers over meerdere websites heen zoeken. Bovendien kunnen de content managers vlotjes over weg met de gebruiksvriendelijke Drupal-backend, dankzij opleiding op maat.

conference
Een applicatie voor EARLI die conferenties plant: hoe kan dat?
#IT #innovatie #digitalisatie #automatisatie #Drupal
north sea
Een multisite verzamelt voor Westtoer alle toeristische activiteiten aan de kust
#IT #digitalisatie #innovatie #Drupal
antenna
Future-proof technisch ecosysteem voor Telenet vangt fusies op
#IT #innovatie #digitalisatie