IT

AUSY Builder: efficiënt in tijd & kost!

Blond girl pretending to show off her muscles


Hoe bouw je snel en op een kostenefficiënte manier een Drupal-site, die ook nog eens super gebruiksvriendelijk is voor webmasters? Het antwoord op die vraag vinden, werd onze missie.

Laat Drupal webmasters sowieso al niet toe om snel, makkelijk en efficiënt te werken? Zeker. Maar alles kan altijd beter - én we zitten niet graag stil. 

Lang niet elke webmaster is technisch aangelegd. Vaak presteren zij onder strakke deadlines, en moeten ze zo snel mogelijk knappe pagina’s kunnen tonen, die volledig beantwoorden aan de huisstijl en aan de noden van de bezoekers. 

We willen dat webmasters onmiddellijk een webpagina in preview kunnen zien, zonder dus voortdurend te moeten switchen tussen de back- en front-end view. Bovendien willen we een tool op maat. Zo moet er niet geprutst worden met HTML-code als er toch iets niet volledig zou beantwoorden aan de huisstijl of andere specifieke noden. En als webmasters aan snelheid kunnen winnen door extra gebruiksgemak, dan leidt dat vanzelfsprekend ook tot een aanzienlijke kostenreductie voor het bouwen en onderhouden van je site. Win-win!

Met andere woorden: wat hadden we nodig? Een WYSIWYG-omgeving die webmasters toelaat om te focussen op het design van een pagina, en niks meer. En zo werd de AUSY Builder geboren.

De natte droom van elke webmaster? Een CMS dat écht vlot werkt.

AUSY drag & drop editor: het beste van 2 werelden

Gemak versus functionaliteit op maat. Het evenwicht tussen die 2 bewaren, is noodzakelijk. En laat dat nu exact zijn wat onze AUSY Builder doet!

De AUSY Builder is een op maat gemaakte Drupal drag & drop editor.

Screenshot of AUSY Builder


Drag & drop is een bekend concept in hedendaagse webontwikkeling. Een editor laat webbeheerders toe om eenvoudig webpagina’s samen te stellen door inhoud aan te maken, te verslepen en neer te zetten op de gewenste plaats. 

Met andere woorden: eenvoud troef!

En omdat elke AUSY Builder op maat aangepast wordt, steunt hij probleemloos op de huisstijl en lay-out van je website. 

Bewegingsvrijheid is evenzeer gegarandeerd, net zoals technische performantie. Want ons hele Drupal-team zorgt er namelijk nog steeds voor dat jouw site ook op technisch vlak blijft voldoen aan alle vereisten die je als grote organisatie nodig hebt.

Graag een demo?

We laten je maar al te graag zien hoe zo’n drag & drop editor nu in de praktijk werkt. Neem contact op of laat je gegevens achter, en we maken snel een afspraak!

Portrait picture Mathias Henderick

Mathias Henderick

Business Director IT
Ja, ik wil deel uitmaken van de database van AUSY en gedurende de komende 5 jaar van hun service genieten; ik ben op de hoogte van het feit dat ik ten allen tijde het recht heb om mijn gegevens aan te passen of te bekijken; ik verklaar me akkoord met de volledige beschrijving zoals die gepubliceerd is op https://www.ausy.be/en/privacy-policy

Lees verder

6 people icons in a grid
Van apothekersassistente tot helpdesk support
#Collega #IT
A black and white picture of Sam in the woods
Eerst de IT’er van de familie, nu ook bij AUSY
#collega #IT
2 men looking at a wall with post-its
RPA vs AI (en hoe pas je beide toe?)
#RPA #AI #IT