Human Resources

De AUSY Virtual Job Fair in cijfers [infographic]


Op 24 september organiseerden we de allereerste AUSY Virtual Job Fair. Via het platform Brazen konden kandidaten en werkzoekenden praten met onze recruiters, die verdeeld waren over verschillende booths: IT, Engineering, Life Sciences, Finance, HR en Sales & Marketing. 

Waarom organiseerden we zo’n virtuele beurs? Fabio, de organisator: “Door corona viel het jobbeurzenseizoen, dat normaal doorgaat in maart en april, volledig in het water. Dat is niet alleen jammer voor werkzoekenden, maar ook voor onze recruiters… Het virus is ondertussen nog altijd in ons midden, en wij hebben in 2020 nog niet kunnen deelnemen aan een jobbeurs. Dat begon zo hard tegen te steken dat we dachten: kom, we organiseren zélf een beurs!”

Zo gezegd, zo gedaan: we organiseerden een virtuele jobbeurs, volledig coronaproof dus! Hiervoor gebruikten we het platform Brazen. We vulden onze booths met 23 recruiters en 2 cv-checkers. Ook backstage waren er verschillende collega’s hard aan het werk om het volledige evenement te kunnen streamen. Op 24 september om 10:00 uur gingen we (toegegeven, met een bang hartje) live!

Of het een succes was? Oordeel zelf maar!

Infographic virtuele jobbeurs

Onze jobbeurs gemist, maar toch benieuwd naar een job bij AUSY?

Waar kan ik solliciteren?

Lees verder

Visual with people of different skin types
Werken als recruiter: geen énkele dag is hetzelfde
#collega #recruitment
A man working from home on 3 screens
Toekomst somber volgens werkzoekenden, maar willen job die hen interesseert
#enquête #thuiswerk #werkzoekenden
A woman working at her desk at home
1 op 4 werknemers wil loonpakket herzien voor meer thuiswerk
#enquête #thuiswerk #worklifebalance