AUSY als partner voor een topcarrière

AUSY

Zet je je beste beentje voor binnen IT? Wil je het liever maken in engineering of kies je volop voor een carrière in life sciences? Zet je alles op alles als sales & marketing expert? Wil je de hr-wereld op zijn kop zetten met jouw capaciteiten of ben je klaar voor een loopbaan in finance?

In elk van die domeinen bouwen wij graag je carrière mee uit. Of je nu vast in dienst gaat bij een klant, via ons aan de slag gaat op projectbasis of kiest voor een loopbaan als freelancer.

We zoeken knappe koppen met lef, sterke persoonlijkheden die hun expertise tentoonspreiden. Enthousiastelingen die met het team streven naar resultaat en grenzen zo ver verleggen, dat ze niet meer te zien zijn.

Join #teamAUSY

Klaar om samen met ons een mooie carrière uit te bouwen? Let’s go!

Straffe uitdagingen voor de juiste talenten

We doen méér dan louter jouw ambities met organisaties verbinden. We vinden het belangrijk om een fijne band met je uit te bouwen.

Waarom? Meerwaarde creëren doen we hier via een mensgerichte aanpak.

Dat wil zeggen dat we aan je lippen hangen. Ja, we peilen naar je expertise. We willen weten wat je op professioneel vlak al bereikt hebt, en wat je dromen zijn. Maar we willen je ook als mens goed leren kennen.

Want dat is een even belangrijke voorwaarde om jou te kunnen matchen met een bedrijf waar je je helemaal thuis voelt. We willen immers dat je je carrière kan uitbouwen in een omgeving die je gelukkig maakt.

Volop voor jouw persoonlijke groei

Het klinkt haast cliché, maar jouw talent is de basis van ons succes. Dat talent willen we maximaal kunnen ontplooien, door je de juiste uitdagingen te geven en je te laten groeien door middel van trainingen en persoonlijke coaching. Zie AUSY gerust als een partner voor jouw loopbaan en ambities, eerder dan een klassieke werkgever

Open cultuur met de tofste team events

Het spreekt voor zich dat onze persoonlijke aanpak hand in hand gaat met een toegankelijke en informele bedrijfscultuur. Er is ruimte voor kameraadschap onder onze medewerkers, en dat uit zich op verschillende manieren.

We leggen samen een parcours lang springkastelen af tijdens de Hercules Trophy, lachen tot de tranen over onze wangen rollen tijdens een privéshow van comedian Lukas Lelie of nodigen jou en je gezin uit voor onze Family Day in Walibi. Voor ieder wat wils!

Interne vacatures bij #teamAUSY

We believe in having fun while doing what we do - kan jij je hier wel in vinden? Dan voel jij je zeker en vast thuis in ons intern team! We zoeken regelmatig fijne collega’s in HR, Sales, Finance en meer.